Warsztaty kulinarne są skierowane do wszystkich osób, którym zdrowie oraz dieta nie są obojętne.
Będzie lekko, kolorowo, smacznie i prozdrowotnie! Na warsztatach dietetyczka pokaże, które składniki spożywcze wybierać i jak je łączyć nie tylko w sposób prozdrowotny, ale przede wszystkim smaczny wykorzystując sezonowe produkty. Nauczy jak skomponować plan żywieniowy, by czuć się dobrze i w pełni sił.
Prowadząca: Marlena Świderska – dietetyczka i psychodietetyczka. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie oraz SWPS Uniwersytetu Humanistycznospołecznego w Warszawie.
„Uwielbiam swoją pracę. Pomagam we wdrażaniu zaleceń żywieniowych w chorobach dietozależnych. Szczególnie bliskie mi są tematy diety w chorobach tarczycy i insulinooporności. Z ogromną satysfakcją prowadzę prelekcje dietetyczne oraz warsztaty kulinarne dla dorosłych oraz dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym. Stale pogłębiam swoją wiedzę czytając specjalistyczną literaturę oraz uczestnicząc w szkoleniach i konferencjach tematycznych".