22.05.2024 / środa / 11.15 – 13.15
Warsztaty kulinarne są skierowane do wszystkich osób, którym zdrowie oraz dieta nie są obojętne.
W jakich produktach spożywczych go znajdziemy?
W jakiej ilości należy go zjadać każdego dnia?
Czemu ma służyć?
I dlaczego jest tak ważny?
Na warsztatach dietetyczka pokaże, jak świadomie komponować swój jadłospis i jak wprowadzać nawyki żywieniowe, które będą służyły Tobie i Twojemu zdrowiu.
Prowadząca: Marlena Świderska – dietetyczka i psychodietetyczka. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie oraz SWPS Uniwersytetu Humanistycznospołecznego w Warszawie.
„Uwielbiam swoją pracę. Pomagam we wdrażaniu zaleceń żywieniowych w chorobach dietozależnych. Szczególnie bliskie mi są tematy diety w chorobach tarczycy i insulinooporności. Z ogromną satysfakcją prowadzę prelekcje dietetyczne oraz warsztaty kulinarne dla dorosłych oraz dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym. Stale pogłębiam swoją wiedzę czytając specjalistyczną literaturę oraz uczestnicząc w szkoleniach i konferencjach tematycznych".